BOEK EEN HAARSTYLIST BIJ UW THUIS.

Boek een mobiele kapper voor al uw kappersbehoeften, inclusief kapsels, föhns, kleur en haarextensies.

Onze deskundige haarstylisten zijn er om je leven gemakkelijker te maken en je looks verbluffend met ons volledige assortiment haarstyling services. Om uw tevredenheid te garanderen, bestaat ons ambulante Hairdressers-team uit geselecteerde stylisten met professionele certificeringen, verzekeringen en vele jaren ervaring in hun vakgebied.

 • Misschien ben je niet blij met de kapsalons in jouw omgeving?
 • Je houdt er niet van om kostbare tijd door te brengen met reizen naar en wachten in de salon?
 • Jonge ouder? Het kan een uitdaging zijn om iemand te vinden die bij de kinderen kan blijven.
 • Je werkschema zit helemaal vol en zodra jij tijd hebt, heeft de kapsalon al zijn deuren dicht.
 • Werk feestje? Vrijgezellenfeestje? Awards Gala?

Dit zijn slechts enkele van de redenen waarom mobiele kappers populairder zijn dan ooit.

Wij bieden het ultieme gemak wanneer onze professionele Luxury Beauty thuiskappers bij u op locatie komen en volledig zijn uitgerust met alle tools en expertise voor top salon resultaten. Onze prioriteit is om u mooi en gelukkig te maken met blijvende resultaten die uw haar gezond houden. En dat kunnen we doen zonder ons te beperken tot een specifiek adres of reguliere werktijden.

Onze hairstylist toppers zijn te boeken via The Luxury Beauty app.

U kunt de app downloaden in de Playstore voor Android: 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bah.bahuser&hl=nl

Of in de Appstore van Apple: 

https://apps.apple.com/nl/app/luxury-beauty/id1481335241

Boek een thuiskapster bij u thuis via the Luxury beauty app 

Dit geeft je een idee hoe het proces werkt om een haarstylist te boeken:

 

 • Zoals hierboven vermeld staat, download je eerst de Luxury Beauty app in de App of Playstore.
 • Zodra je de Luxury Beauty app gedownload hebt, meld je je aan met je e-mail adres. Je kan je ook aanmelden met je Facebook of Gmail account. 
 • Vervolgens heb je de keuze om een categorie te kiezen. Klik vervolgens Hairstyling aan. Je ziet dan een plattegrond met allemaal logo's. Deze logo's staan voor alle zelfstandige thuiskapsters en kapsalons.
 • Neem een kijkje op het persoonlijke profiel van de kapsalon of thuiskapster en maak vervolgens een keuze welke hairstylist het beste bij u past.
 • Op elk profiel kunt u zien wat zij aanbieden, hun beoordelingen wat andere over hen zeggen, een uitgebreide bio over wie zij precies zijn en waar zij voor staan. De meeste haarstylisten en kapsalons verkopen ook producten in hun online salon store. Wist u dat u deze producten binnen 30 minuten bij u thuis kunt bezorgen? 
 • Zodra u keuze is gevallen op een van onze Luxury Beauty toppers, kiest u een dag en een tijd uit. Dit kan ook altijd last-minute.  Vervolgens betaal je veilig via Ideal en komt onze haarstylist u kant op. Onze partner UBER brengt hen veilig bij u op locatie. 
 • U krijgt een notificatie wanneer de haarstylist onderweg is. Zo hoeft u niet onnodig te wachten. Zodra de haarstylist is aangekomen op uw locatie kan de boeking beginnen. 
 • Geniet van u boeking! Onze Luxury Beauty Experts zullen er alles aan doen om u volledig in de watten te leggen. In luxe en liefde, daar waar wij voor staan.
 • Na de boeking is er de mogelijkheid de Luxury Beauty expert een review te geven op haar persoonlijke profiel. Hiermee helpt u haar meer gezien te worden op The Luxury Beauty app. Ook maakt u maandelijks kans op verschillende prijzen!

Wij danken u hartelijk bedanken voor het kiezen van één van onze toppers!

Graag zien wij u terug op The Luxury Beauty App.