COVID-19 update

Lieve en knappe Luxury beauty's,

In deze bizarre tijd van het Coronavirus, zijn we met zijn alle geraakt. Sommige mensen kunnen hun huis niet meer uit, sommige kunnen hun familie de komende tijd niet meer zien, sommige moeten hun winkel of cafe tijdelijk sluiten.

Hierbij moeten wij als Nederlander wel onwijs dankbaar zijn dat wij niet volledig Lock-down zijn maar gewoon nog naar buiten kunnen gaan voor een frisse neus. Dat is het bijzondere van Nederland. Het nuchtere, de vrijheid, de liefde voor iedereen.

Dit inspireert ons. De vrijheid die wij hebben in ons land. De liefde die wij aan elkaar geven om nog ons dingen te kunnen blijven doen. Zo heeft iedereen in Nederland een kans om te werken.

Dit willen wij bij The Luxury Beauty app ook bieden, de liefde en de vrijheid. Ook dankzij de Covid-19 waarin wij zitten.

Zo zijn wij de Delivery functie sneller gaan lanceren dan dat de bedoeling was, om zo de salons te helpen hun werk nog te kunnen doen. Tijdelijk niet meer de service verlenen van wat zij altijd deden, vanwege de social distance, maar ze kunnen wel hun salon producten verkopen.

Ook personal trainers kunnen deels nog hun werk doen door met gepaste afstand hun training buiten te geven waar mogelijk is.

Door ons nu hard in te zetten voor de salon die gesloten zijn, voor de winkeliers die hun winkel tijdelijk moeten sluiten willen wij onze liefde extra laten zien.

Zij mogen volledig gratis hun salon producten aanbieden op The Luxury Beauty app.

Als wij met zijn alle samen werken komen wij hier door heen!

Graag wil ik dolgraag met jullie in gesprek van wat er nog meer mogelijk is en waar wij onze helpende hand nog meer kunnen bieden.

Heb een hele mooie dag,

Warme groet,

Danique Motzheim founders by Luxury Beauty At Home.

Luxury Beauty boeking app corona update