Contact Us

KLANTEN
Wij zijn Luxury Beauty - Het wereldwijde platform voor schoonheidsproducten en behandelingen op aanvraag. Heb je hulp nodig? Hier vindt u het antwoord.

U kunt uw aankomende boekingen boeken, bestellen en beheren in de Luxury Beauty-app.

Als je niet weet hoe, ga dan naar het Customer Help Center of bel ons.SALON EIGENAAR
Wil je met ons samenwerken? Goed idee. Heb je een eigen salon, dan horen we graag van je. Download de Luxury Beauty Expert app in de APPSTORE of PLAYSTORE of vul dit formulier in en ons Luxury Beauty team neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Als we al weken samen zijn en je wilt ons iets vragen? Bezoek dan ons Partner Help Center of bel ons.


DETAILHANDEL / MERKEIGENAAR

Wilt u uw producten bij ons verkopen? Goed idee. Heeft u een eigen winkel of een eigen beautymerk, dan horen we graag van u. Download de Luxury Beauty Expert app in de APPSTORE of PLAYSTORE of vul dit formulier in en ons Luxury Beauty team neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Als we al weken samen zijn en je wilt ons iets vragen? Bezoek dan ons Partner Help Center of bel ons.


VACATURES
Wil je ons team komen versterken? We zijn een snelgroeiende startup en bouwen momenteel aan een uitstekend team. We zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen om ons Luxury Beauty-team te versterken.

ADVERTEREN
Ben je een adverteerder en wil je met ons samenwerken? Neem dan contact op met info@luxurybeautyapp.com om de mogelijkheden te bespreken.

DRUK OP
Ben je journalist en wil je iedereen vertellen over de wereldwijde opinieleider in schoonheidstechnologie? Stuur een e-mail naar info@luxurybeautyapp.com.


Ons geregistreerd adres:

Luxury Beauty Global Inc. HQ

388 Marktstraat

CA 94111 San Francisco, Californië.

+31625167752