Hoe jij je salon omzet verhoogt met mobiele technologie.

Hoe verhoog je de omzet voor je haarsalon in deze digitale wereld?

Het gedrag van consumenten is de afgelopen tien jaar veranderd om nieuwe haarinspiratie op hun mobiele telefoon te vinden.

Je hebt het misschien al eerder meegemaakt dat een van je klanten je een foto liet zien van de nieuwe haarkleur van Kylie Jenner. Ze willen dezelfde haarkleur hebben zonder dezelfde haarstructuur te hebben.

Je wilt je klanten niet teleurstellen, maar met je professionele expertise wil je het haar van je klant niet vernietigen. Je zet je hart en je ziel in het werk waar je van houdt.

Als professionele kapper zou je willen dat hun iets was om je klanten te vertellen dat het een tijdje zou duren om van dit naar dat te gaan op de meest gezonde manier om je haar gezond en sterk te houden voordat ze in je salonstoel plaatsvinden.

Vanaf nu komt Mobile Beauty Technology binnen!

hoe? Laat ons u uitleggen hoe u uw salon kunt uitbreiden in de digitale wereld van morgen en hoe u uw klanten nooit meer teleurstelt.

Nu heb je de mogelijkheid om technologie te gebruiken en met je klanten te delen wat JIJ door je ogen ziet. Deel je kennis met Augmented reality.

Augmented reality heeft al een van de grootste problemen in de schoonheidsindustrie opgelost. Klanten kunnen zien hoe een bepaalde stijl er op hen uit zal zien.

Hoe kunt u uw haarsalon omzet verhogen door gebruik te maken van Beauty Technology?

De concurrentie in haarsalons is tegenwoordig intens. Kapsalons gebruiken dezelfde promotiestrategieën als iedereen. Maar hoe kun je je onderscheiden van iemand anders om je heen om meer inkomsten te genereren voor je salon?

Gebruik het mobiele technologieplatform om uw salon online te presenteren door snelle en gemakkelijke toegang te bieden op een moment dat het meest geschikt is voor uw klanten. Bied uw klanten diensten op aanvraag in het comfort van hun eigen locatie.
U als saloneigenaar kunt uw team uitbreiden, meer diensten aanbieden en aan het einde zal uw omzet stijgen en zal uw salon zich onderscheiden van uw concurrentie.

Door uw team uit te breiden, kunt u meer diensten aanbieden, zoals föhnbehandelingen op aanvraag, schoonheidsbehandelingen bij mensen thuis en toch uw salon runnen met de andere helft van uw team.

Ten goede veranderen!
We zijn gewend aan het feit dat het alleen mogelijk is om toegang te krijgen tot een kapsalon als we er niet persoonlijk zijn.
Maar waarom is dit? Vooral in deze digitale wereld waarin we leven.

Het is tijd om dit ten goede te veranderen!
Laat uw salon online zien op schoonheidsplatforms zoals de Luxury Beauty-app, geeft u de mogelijkheid om uw professionele haarproducten te verkopen op een plek waar mensen al naar uw product zoeken.
Bied hen de snelle bezorgservice van The Luxury Beauty app en uw klanten hebben uw producten binnen 60 minuten in handen zonder in uw salon te zijn. Dit verhoogt uw salonomzet snel!

Zelfs uw klant ervaring zal toenemen en zal nooit vergeten. Vooral in deze tijd van het jaar,

Please note, comments must be approved before they are published